Bez većih iznenađenja u mečevima drugog kola takmičenja za Kup GFSS

SMEDEREVO, 3. oktobar 2024 – U utakmicama drugog kola Kupa GFS Smederevo uglavnom su favoriti opravdali očekivanja, a najuzbudljiviji meče viđen je u Kolarima, gde je ekipa iz Osipaonice, iako je nastupila samo sa deset igrača, prošla dalje.

U ranoj fazi meča, Nemanja Simić je silovitim šutem sa više od 25 metara od gola smestio loptu pod prečku nemoćnog Vasiljevića za vođstvo Osipaonice.

Nije se, ipak, dugo čekalo na izjednačenje. Vladimir Marković je već u desetom minutu, nakon duplog pasa i brze kontre, izbio sam pre golmana Osipaonice i sa lakoćom pogodio mrežu rivala.

Do same završnice vodila se bespoštedna borba brojčano neravnopravnih protivnika da bi onda Predrag Petrović u 84. minutu istrčao kontru i pogodio za pobedu Osipaoničana od 2:1 i veliku radost učenika trenera Bojana Hadžića.

U ostalim susretima: Vrbovac – Jedinstvo 1976 2:5, SASK – Vožd 2020 11:0, OFK Mihajlovac – Budućnost 4:0, Mladi radnik – Ravni Gaj 5:0 , Sloboda – Petlić SD 2006 5:3, Petrijevac – Lunjevac 3:0 i Drugovac – Crvena zvezda 0:3.

Smederevski ljubitelji fudbala sada se od velikog okreću onom malom: sutra KMF Smederevo igra prvu utakmicu kao domaćin u novom prvenstvu najvišeg ranga srpskog futsala. U Dvoranu Smederevo dolazi ekipa Vranja, a početak je zakazan za 19 i 30.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!